Leergang Communicatie voor het onderwijs meer informatie

Website & Social

In het digitale tijdperk is de website het vertrekpunt voor communicatie met leerlingen en ouders van leerlingen. Hierop vinden leerlingen en ouders de informatie die zij nodig hebben. Met een schoolgids die op de website is geïntegreerd, zijn ouders altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van hun schoolgaande kind. Maar een website is veel meer dan dat. Het is het visitekaartje van de school en een middel om je als school te profileren en nieuwe leerlingen aan te trekken.

Leerlingtoestroom en ouderbetrokkenheid 

Met onze diensten helpen we u een eenduidige website te creëren met een heldere structuur. We letten daarbij op technische aspecten en zorgen voor visuele en tekstuele content die bijdraagt aan een sterk imago, leerlingtoestroom en ouderbetrokkenheid; slechts enkele voorbeelden van communicatiedoelen die u met uw schoolwebsite kunt bereiken.

Apps & Youtube

Naast een goede website zijn social media onmisbaar in het digitale landschap. De ouders van nu communiceren met mobiele apps en e-mail en voor leerlingen zijn kanalen als Facebook en Youtube dagelijkse kost. Om aan te sluiten op de behoeften van uw doelgroepen, is het zaak om aan te sluiten op communicatiegedrag. Dat betekent dat content delen via mobiele apps, Youtube en op Facebook ook voor uw school vroeg of laat ter sprake komt. 

Maatwerk

Kunt u hulp gebruiken bij het inrichten van een gestructureerde website? Wilt u weten welke content er echt niet op mag ontbreken en hoe u met de juiste look en feel de identiteit van uw school helder overbrengt? Of ontbreekt u het aan tijd om social media op te zetten en bij te houden? Met onze diensten op het gebied van website en social leveren we maatwerk; we helpen u daar waar u behoefte aan heeft, uiteraard binnen uw kaders en budget.

Dit maken we:

  • mobiele apps
  • online video’s
  • content voor social media
  • responsive webdesign
  • digitale schoolgidsen
  • digitale mailingen