Cursus Communicatie voor het basisonderwijs meer informatie

Voorwaarden cursus

Communicatie voor het basisonderwijsInschrijven
U kunt zich online inschrijven voor de cursus communicatie in het basisonderwijs. Vul a.u.b. alle velden in. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving. Wanneer voldoende deelnemers hebben ingeschreven ontvangt u een definitieve bevestiging van plaatsing.Deelnemers worden geplaatst in volgorde van inschrijving. 

Maximum en minimum
Er is een maximum en een minimum aantal deelnemers vastgesteld. Wij adviseren daarom om zo vroeg mogelijk in te schrijven. Als de cursus vol is, kunt u zich voor een wachtlijst aanmelden via e-mail naar info@hfcm.nl. Mocht er een plek vrijkomen, dan nemen we contact met u op.

Betaling
Betaling van de cursus zal plaatsvinden voor de eerste bijeenkomst middels een factuur van het totaalbedrag van het cursusgeld (€ 875 excl. BTW). Na inschrijving is het alleen mogelijk te annuleren na overleg. Na betaling van het cursusgeld is annuleren niet meer mogelijk, maar in overleg kunnen we in bepaalde gevallen (naar redelijkheid) een deel van het bedrag restitueren.
Opmerkingen
HFCM streeft altijd naar een optimale dienstverlening. Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent dan horen we dat natuurlijk graag via email naar info@hfcm.nl.