Leergang Communicatie voor het onderwijs meer informatie

Communicatie die beweegt!

Van ganzenveer tot Virtual Reality: communicatietechnieken ontwikkelen zich razendsnel!? 

"What’s next?"

Communicatie is voortdurend in beweging. Communicatietechnieken ontwikkelen in rap tempo en nieuwe technieken volgen elkaar voortdurend en steeds vlotter op. Anno 2018 zijn Virtual Riality (VR) en Augmented Reality (AR) door de komst van native AR-toepassingen voor IOS en Android gemeengoed geworden.

Onze beeldkunstenaar Alan bracht de evolutie van communicatiemiddelen versneld in beeld in deze animatie. 


Aansluiting met doelgroepen

De volgende technologische communicatieontwikkelingen dienen zich steeds weer aan. Gewoonten, wensen en behoeften van doelgroepen zullen daardoor voortdurend in beweging blijven. Hoe blijf je daar als bedrijf in bij en hoe blijf je de aansluiting met je doelgroep behouden? Hoe zorg je ervoor dat doelstelling worden bereikt? Is bijstelling van de communicatiestrategie nodig? En welke kansen creëren de technologische ontwikkelingen eigenlijk voor jouw organisatie?

Communicatielandschap in kaart
Wij begrijpen als geen ander dat het lastige vragen zijn. De wereld van communicatie is immers veelzijdig; in die wereld voelen wij ons helemaal thuis! Daarom denken we graag met je mee in het zoeken naar antwoorden.

Samen met jou brengen we het communicatielandschap rondom doelgroepen en de organisatie in kaart. Vervolgens zorgen we ervoor dat middelen, doelgroepen en doelstellingen de perfecte match vormen en blijven vormen. En als je wil zorgen wij onder ons eigen dak voor de totstandkoming van de middelen.

De beste middelenmix voor jou
Kunnen wij je helpen bij het samenstellen van jouw middelenmix? Laat het ons weten, via 0528 36 27 50/ info@hfcm.nl

Terug